Προφίλ 2018-05-11T10:01:09+00:00

ΠΡΟΦΙΛ

Δουλεύουμε στα σκοτεινά
κάνουμε ότι μπορούμε
δίνουμε ότι έχουμε.
Η αμφιβολία μας είναι το πάθος μας και το πάθος μας ο σκοπός μας.Όλα τα υπόλοιπα είναι η τρέλα της τέχνης.

Henry James


Η ζωή είναι στίγμες και καθένας από μας έχει την ανάγκη να τις αποτυπώσει τόσο στην καρδιά και το μυαλό του όσο και σε ένα φωτογραφικό χαρτί.Γιατί η φωτογραφία δεν είναι απλά μια δουλειά, ειναί αναμνήσεις.Το καταστημά μας από το 1983 μέχρι και σήμερα,διατηρεί μια οικογενειακή παράδοση στον χώρο της φωτογραφίας.Η πολυετής πείρα,η αγάπη και ο ζήλος για τη δουλειά μας καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια στο χώρο της φωτογράφισης και της κινηματογράφησης γάμου-βάπτισης “παντρεύουν” αρμονικά τη γνώση και το μεράκι με την τέχνη. Το καταστημά μέσα από τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων μας ξεχωρίζει για την ποιότητα των προιόντων πο προσφέρει και την άψογη συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη αφού ως βασικό και σπουδαιότερο στόχο έχει να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τη δουλειά μας.

Σε ένα χώρο προσεγμένο και φιλικό, στην “οικογενειακή” πλατεία του Αγ. Γεωργίου στον Κορυδαλλό, σας περιμένουμε να μας πείτε τα πιο τρελά σας όνειρα και εμείς με τη σειρά μας να τα μετατρέψουμε σε είκονα και αναμνήσεις.

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.